קינצוגי ביפן זו אמנות אבל גם פילוסופיה, כזו שמאמינה שלא צריך לזרוק את הישן. כלומר כאשר נשברת צלחת לא מחליפים סט אלא מבצעים איחוי אמנותי לצלחת השבורה. למעשה, בודקים מדוע היא נשברה ולוקחים את השבר למקום של אסתטיקה ונוסטלגיה.
כזה הוא בדיוק הסיפור של זוג אוהבים שפנה אל עודד יום אחד. "עודד, אתה חייב לעזור לנו", ביקש הבחור מצידו השני של הטלפון. הוא סיפר כי המתנה הראשונה שקנה לבת זוג שלו היה קערה לבנה מקרמיקה. המטרה מאחורי הקערה היתה סביבתית – לעודד אותה להפסיק להשתמש בצלחות וקופסאות פלסטיק כפי שנהגה לעשות עד אז.
אלא שהקערה נפלה ונשברה וכאשר שמע על אמנות הקינצוגי הבין כי עודד הוא האיש שיכול להציל עבורו את הקערה. דיברנו על כך והוא הבהיר כי אין צורך שימושי בקערה אלא בעיקר נוסטלגי. לכן לאחר התייעצות עם הלקוח החליט עודד להוסיף להדבקה המוזהבת של הקערה גם לבבות צבעוניים ולהפוך אותה באמצעות האיחוי לפריט סימבולי לאהבתם של בני הזוג. כזו שאף מכה או שבר אינם יכולים לנפץ.
השניים התלהבו מאוד מהתוצאה והקערה הפכה להיות מוצג בסלון הבית שלהם. יום יבוא וגם שני הילדים החדשים שהתווספו למשפחה ישמעו על הקערה המיוחדת שמסמלת את אהבתם הבלתי נגמרת.